середу, 21 червня 2023 р.

Заняття за проєктом «Діти України і війна. Кропивницький»

 

















На сьогоднішньому занятті в бібліотеці-філії №3 для дітей читали та обговорювали казку про мавпочку-казкаря  «Пригоди Марті» та його друга дельфіна Тіма, про мандрівку на кораблі «Морська зірка», про негоду і такі почуття як страх, радість, про те,  як важливо бути уважним до себе та світу навколо, адже якщо маєш широке відкрите серце, світ неодмінно тобі усміхнеться. 















А ще, підсумовуючи вивчену тему «Підводний  світ»,  в веселому танці дітки мали можливість уявити себе різноманітними морськими  мешканцями, в рухливих іграх позмагатися між собою, згадати казки та мультфільми про дивовижних морських тварин. 















В дидактичній грі «У світі риб» малеча сформувала вміння визначити схожість та відмінність між рибами, класифікувати їх на морських, річкових та акваріумних.














Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України  і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).





Немає коментарів:

Дописати коментар