вівторок, 5 липня 2022 р.

Бібліотечні розваги на мобільній дитячій точці "ЮНІСЕФ/Спільно"

 

Сьогодні локація для дозвілля дітей від ЮНІСЕФ розквітла орхідеями -  прекрасними і витонченими квітками, які вражають своїм розкішним видом кожного.



Дивовижні вони ще й тому, що виготовлені з фоамірану ніжно-рожевого та фіолетового кольору, і прикрашати будуть не букети, а одяг маленьких дівчаток, які побували цього дня на  мобільній дитячій точці «ЮНІСЕФ Спільно» та навчилися виготовляти стильні брошки у вигляді орхідей.


Ви думаєте, що хлопчики не захотіли впоратися з таким творчим завданням сьогодні? Зовсім, ні! Вони теж долучилися до майстер-класу від бібліотекарів Олександрійської міської ЦБС.  Фоаміран - саме той матеріал, який «вдихає життя» у будь-який виготовлений своїми руками виріб, адже квіти з нього практично неможливо відрізнити від справжніх. Ось таку брошку можна подарувати мамі чи сестричці, бабусі чи подрузі.


Після майстер-класу бібліотекарі, які прекрасно вживаються в роль дитячих аніматорів, залучили малечу до ігрової програми. Немає нічого веселішого, ніж пограти влітку з друзями у командні ігри та здолати веселі естафети.



А веселощів було чимало: естафети «Веселі друзі», «Біг з кулями», «Мавпочки», «Шиворіт-навиворіт», «Піймай мене за хвостик», ігри на увагу.  Особливо прийшлася усім до настрою кумедна гра «Дракон, принцеса й Котигорошко».












З бібліотекарями не засумуєш!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар