четвер, 30 червня 2022 р.

Патріотична листівка «Я люблю Україну»

 

Навчити дітей любити рідну країну — це добра справа. Тоді вони підростатимуть, у правильному сенсі, «національно свідомими» громадянами, і розумітимуть, чому це важливо для їхніх батьків і них самих.











 
Кожен робить це на власний розсуд: дехто розповідає сімейні історії, інші мандрують з малечею красивими містами, показуючи мальовничі пейзажі, на які багата Україна.  











Традиційним видом відпочинку для користувачів бібліотеки – філії №3 для дітей стали майстер-класи, що проводяться майже кожного четверга, де разом з дітьми бібліотекарі виготовляють патріотичні поробки, вкладаючи у них повагу, любов, віру  у велике майбутнє і підтримуючи єдність нашої держави.





















Саме сьогодні діти виготовляли  патріотичну листівку  «Я люблю Україну»  Можна зробити багато різних поробок на українську тематику, але хочеться таке, щоб від самої душі! Так і вийшло у нашої творчої дітвори!











   









Багато випробувань випало на долю нашої рідної України. Але завдяки патріотизму та відданості нашого народу, ми впевнені, всі негаразди залишаться позаду. 

















Не дарма ж в нашому гімні є такі прекрасні слова: «Ще на Нашій Україні доленька доспіє»! Наші користувачі, можуть, як завжди, розраховувати на підтримку,  розуміння,  пораду чи просто добре слово від бібліотекарів!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар