понеділок, 6 травня 2019 р.

Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги!






З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. День Перемоги назавжди залишиться днем нашого тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.














    Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.
    Напередодні свята 6 травня для учнів 4 - А класу НВО
 «Олександрійської  гімназії ім. Т. Г. Шевченка – ЗНЗ – І-ІІ ст. – школи мистецтв», бібліотекар бібліотеки – філії №3  для дітей провела годину вшанування « Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги».












   Під час заходу лунали вірші та розповіді про безсмертний подвиг покоління, яке розгромило фашизм і врятувало людство від рабства. 
   Бібліотекар могутньою силою слова, безмежною силою інформації донесла до умів та сердець дітей величний подвиг українського народу у Другій світовій війні.





     Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята, присвячені пам’ятним датам історичних подій Другої світової війни додадуть всім нам нових сил та натхнення для побудови сучасної європейської держави – України.

Немає коментарів:

Дописати коментар