середу, 9 січня 2019 р.

Заняття з 3D-моделювання за допомогою 3D-ручки





Заняття з 3D-моделювання за допомогою 3D-ручки – це новинка в розвитку дітей шкільного віку. 3D-ручка дозволяє перетворювати думки, слова і мрії в реальні моделі, які можна чіпати, обговорювати і змінювати.



Ручка стає відмінною іграшкою для дітей. Вона не тільки дозволяє урізноманітнити дозвілля і по новому поглянути на сучасні розваги, а ще сприяє розширенню дитячого кругозору, розвитку просторового мислення і моторики рук. Час не стоїть на місці, а разом з ним змінюються і знаряддя образотворчого мистецтва. Ще недавно діти малювали ручками, олівцями та фломастерами. Сьогодні для цього є 3D ручка, завдяки якій можна створювати об'ємні фігури в режимі реального часу просто в повітрі!


         Тож, не зважаючи на морозний день, юні майстри  поспішають до бібліотеки – філії №3 для дітей, щоб продовжувати створювати свої нові 3D-шедеври, адже малювання 3D-ручкою стає дедалі популярнішим серед наших користувачів. 


Бібліотека-філія №3 для дітей пропонує своїм читачам не лише почитати книгу, пограти в цікаві ігри за комп’ютером чи знайти інформацію на реферат, а й провести цікаво час займаючись 3-D творчістю.


Кожну середу з 15.00 до 16.00 майже за лічені хвилини опановують техніку тривимірного моделювання і з допомогою 3D ручки створюють фантастичні малюнки, які можна відчути на дотик, узяти в руки і навіть використати як прикрасу чи подарунок товаришу. Це прорив в технології малювання!


             На сьогоднішньому занятті за допомогою новітнього приладу дівчатка і хлопці виготовляли фігурки у вигляді  яблучка, квіточки,  кота  та окулярів. Всім було весело і цікаво! Хочете спробувати? Приєднуйтесь до нас!



Немає коментарів:

Дописати коментар