четвер, 1 грудня 2016 р.

Ми проти СНІДу


                                                                                                                                                        
  


       Сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя та здоровя. Бо лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю та приносить користь суспільству .
       1 грудня, саме у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, для учнів 9 класу СЗНЗ I II  ступенів 4 ім.М.Олефіренка відбувся бібліо-урок «Ми проти СНІДу!», мета якого - поговорити про здоровя, про те, як його зберегти у цей час, коли планетою крокує чума нашого століття СНІД.
      Під час перегляду презентації  «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас» учні більш детально ознайомилися з хронологією виникнення та розповсюдження захворювання, з найдоступнішими засобами захисту та профілактики від страшної хвороби 21 століття.
Впродовж заходу  учні висловлювали свої роздуми про хворобу ВІЛ та СНІД, про те, як можна та необхідно спілкуватися з ВІЛ-інфікованими, відповіли на питання вікторини «Згоден, не згоден?».

       На закінчення заходу діти отримали червоні стрічки пам`яті, як символ поняття важливості проблеми СНІДУ та наркоманії, а кожен з бажаючих отримав буклет        «СНІД знати, щоб жити».

Немає коментарів:

Дописати коментар