четвер, 26 лютого 2015 р.

Інформаційний звіт бібліотеки перед населенням




З серпня 2014 року до приміщення бібліотеки-філії №5 переїхала бібліотека-філія  №3 по обслуговуванню дітей. Відтоді колективи бібліотек почали тісно співпрацювати:  разом проводили масові заходи, оформляли книжкові виставки, співпрацювали з навчальними закладами міста.
Тому, 26 лютого, інформаційний звіт бібліотечної діяльності перед населенням  за 2014 рік,  бібліотеки представляли разом.
На звіті були присутні студенти та викладачі Олександрійського професійного ліцею, постійні користувачі, актив бібліотек.
Під час звіту бібліотекарі розповіли про свою роботу, досягнення та плани на майбутнє.
Присутні переглянули презентацію про роботу бібліотек за минулий рік, в якій йшла мова про напрямки,  завдання та діяльність роботи, масові заходи, книжкові виставки.
Діяльність бібліотек базується на повазі до кожного читача і до наших партнерів, з якими бібліотекарі  тісно співпрацювали в 2014 році, це  - ДНЗ №25, №35; гімназія ім. Т.Г. Шевченка, ЗНЗ № 2 ,4, 8; професійний ліцей, коледж Київського університету сучасних знань.
В ході заходу бібліотекарколеджу Київського університету сучасних знань,  Святець Світлана Миколаївна та бібліотекар професійного ліцею Чабан Ольга Григорівна, розповіли про свою багаторічну співпрацю з бібліотеками та участь у їх заходах.  
В кінці звіту увазі гостей було запропоновано перегляд книжкових і періодичних видань, отриманих бібліотекою у 2014 році.


Немає коментарів:

Дописати коментар