четвер, 15 лютого 2024 р.

Розвиваюче заняття EOP.Kids.Ukraine з дітьми 3-6 років з теми «Форми»


 


Заняття EOP. Kids. Ukraine. має чітку структуру і включає рухливі ігри, розвивальний модуль та смачний перекус. Кожен малюк, який відвідує  заняття  в бібліотеці-філії №3 для дітей Олександрійської міської ЦБС  здобуває ще більше знань, розвиває  креативне мислення  та моторику рук.


 


Розпочавши вивчати тему «Форми»  під час заняття  були задіяні дерев’яні фігури: діти індивідуально  будували  з геометричних фігур свої будівлі,  з конусів - різнокольорову вежу, а  з геометричних фігур  -  кожен  зробив  своєї форми і кольору - намисто.  Малеча розвила логічне мислення, навики лічби, знайомилася  з  геометричними фігурами такими як коло, трикутник, а також  розкладала  та рахувала  предмети  в зростаючому і спадному порядку по довжині, ширині, висоті.


 

Заходи EOP. Kids. Ukraine  проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України і війна. Кропивницький» за підтримки Worldwide  Orphans  Foundation (WWO)  та  ГО «Соціальне здоров’я».


Немає коментарів:

Дописати коментар