пʼятниця, 12 січня 2024 р.

Майстер – клас «Веселий викрутасик» на дитячій мобільній точці «Спільно»

 






 






Сьогодні величезною популярністю у світі користуються «хенд-мейд» (hand made) перекладається як «зроблено вручну», вироби з вторинних матеріалів. Доступною і досить універсальною сировиною для дитячої, сімейної і навіть професійної творчості можуть стати кришечки від пластикових пляшок, йогуртів, кетчупів, ліків. 















До того ж кожен такий шедевр з пластику, який в Україні практично не переробляється, рятує природу від чергової порції сміття. Виявляється, якщо включити фантазію, то з них можна створити приголомшливі і досить корисні речі, якщо ви полюбляєте щось збирати, то кришечки – найкращий варіант. Завдяки різноманіттю напоїв у магазинах у вас зовсім скоро назбирається велика їх кількість.








 




І тоді ви зможете створити оригінальну поробку. Головне щоб була фантазія та достатня кількість “деталей”. Тож бібліотекарі бібліотеки – філії № 3 для дітей запропонували дітям створити іграшку, яку назвали «Веселий викрутасик». 














Сьогоднішній майстер – клас зарядив дітвору позитивною енергією, подарував гарний настрій та допоміг кожному учаснику задіяти свої творчі здібності і фантазію!


 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар