понеділок, 21 серпня 2017 р.

"Вишита колоссям і калиною - звешся величаво Україною"

        24 серпня 1991 року було проголошено Акт про незалежність України. Відтоді ця дата в нашій державі відзначається як загальнонаціональне свято - День незалежності. Це свято омріяне та виплекане багатьма поколіннями героїчних борців за волю і незалежність України.

        За короткий в історичному вимірі час Українська держава перетворилася на самодостатній організм з власною економікою, фінансово-грошовою системою, владними структурами, збройними силами, політичними та культурно-освітніми інституціями, тобто всіма необхідними атрибутами державності. Кожна держава має свої національні символи. Герб, прапор і гімн - це три основні символи України.

     Щоб усвідомити значущість цього свята в бібліотеці – філії № 3для дітей 21 серпня була представлена книжкова виставка  «Наш стяг – пшениця у вінках, наш стяг у золоті й блакиті» - до Дня прапора України та  була проведена  година державності «Вишита  колоссям і калиною – звешся величаво Україною!». На годині були присутні  читачі бібліотеки,які   прочитали вірші про Україну, її красу та людей, які цю красу творять.




Немає коментарів:

Дописати коментар