четвер, 8 грудня 2022 р.

Майстер-клас з виготовлення аплікації «Відважний пес Патрон»

 



В сучасній бібліотеці-філії №3 для дітей гамірно, багатолюдно, весело і… незвично! Особливо сьогодні, коли проходить майстер-клас з виготовлення аплікації «Відважний пес Патрон». 














Останнім часом пес Патрон став найвідомішим песиком України. Адже він допомагає саперам у розмінуванні, знаходить вибухонебезпечні предмети, а у вільний від служби час дарує гарний настрій і дорослим, і дітям. 














У свої 2,5 років він уже став світовою зіркою, має визначні нагороди, власну сторінку в соціальних мережах, де вже понад 300 тисяч підписників, а віднедавна і має власну унікальну вишиванку! 














Також дітлахи дізналися, песик-сапер Патрон породи джек-рассел-тер'єр став справжнім талісманом чернігівських піротехніків, адже мужньо допомагає рятівникам розміновувати небезпечні території. 














Спочатку власник собаки Патрона хотів, аби той був виставковою собакою, але згодом почав брати його з собою на роботу, де Патрон і перейняв навички від рятівників. Завдяки тому, що пес-рятівник має компактні розміри, він з легкістю може дістатися до найнезручнішого місця та перевірити на наявність вибухонебезпечних предметів.















А фетр  - саме той матеріал, який «вдихає життя» у будь-який виріб виготовлений своїми руками, адже песика практично неможливо відрізнити від справжнього! Тепер кожен із учасників майстер-класу має власного песика дуже схожого на знаменитого Патрона, народного улюбленця  завдяки своїй відданості до роботи, невтомності та завзятості.   










Немає коментарів:

Дописати коментар