пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Святково - розважальна програма "Тобі дарую валентинку"



14 лютого ми святкуємо веселе, життєрадісне і світле свято – День Святого Валентина!  Саме у цей романтичний день, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбулася святково-розважальна програма «Тобі дарую валентинку» в ЗНЗ  І-ІІ ст. ім. М.Горького, на який завітали найактивніші, найкрасивіші, найкреативніші учні 5 класу. 






Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей! Бібліотекар бібліотеки-філії №3 для дітей, яка проводила захід,  познайомила їх з історією виникнення свята та  традиціями його святкування в різних країнах світу.



 
  
Чому саме цей день і чому саме свято закоханих? З приводу цього існує чимало красивих легенд, які переглянули та обговорили діти. Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість. 




 Багато сміху, влучних коментарів та оплесків викликали різноманітні конкурси та вікторини, де за питаннями та відео треба було здогадатися хто з ким товаришував або хто в кого був закоханий. І не важливо, це були Кай і Герда або Ромео та Джульєта. 





В конкурсі «Вгадай пісню» хлопці та дівчата вгадували пісню про дружбу та кохання через жести та рухи. Цей конкурс у дітей викликав справжній «бум»!














А конкурс  «Склади слово» потребував не тільки швидко відповісти на питання, а й швидко орієнтуватись у просторі, щоб скласти слово, поставивши свою літеру на правильне місце. А під кінець свята бібліотекар продемонструвала  свою симпатію, подарувавши солодощі!




Немає коментарів:

Дописати коментар