вівторок, 10 вересня 2019 р.

Твій друг - дорожній рух




Ігрові перегони «Твій друг – дорожній рух» з дитячою бібліотекою-філією №3 для дітей, в тиждень безпеки дорожнього руху, в якому взяли участь  наймолодші вихованці ДЗО №25 та №35  пройшли неймовірно! 










Маленькі пішоходи були підготовлені до різних ситуацій на дорозі. Саме в ігровій формі діти краще запам’ятовують прості правила дорожнього руху.  












Діти з великим задоволенням спілкувалися  з чарівним  знаком Зеброю, залюбки гортали сторінки яскравих книжок, відповідали на загадки. Малеча бешкетувала з непосидючим Світлофором, грали та веселилися.











Невгамовний Світлофор  та  поважна Зебра навчали дітей дотримуватися правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулиці, в громадському транспорті, закріпляли уявлення дітей про світлофор, його значення для пішоходів і водіїв. 











Дізналися малюки й про дорожні знаки, а також про те, де можна гратися, їздити на велосипеді, кататися на роликах аби не потрапити під колеса авто.










Подорож пройшла цікаво та радісно! А також маленькі янголятка дарували бібліотекарям свої яскраві посмішки та теплі обійми.


Немає коментарів:

Дописати коментар