середу, 11 вересня 2019 р.

Заняття з 3D - моделювання





І знову діти з задоволенням зібрались в затишній бібліотеці – філії №3 для дітей, щоб  зустрітися з друзями та продовжити заняття з 3D-моделювання. На заняттях гуртка діти займаються творчістю, відпочивають, спілкуються, виготовляють різні вироби. Заняття з 3D-моделювання за допомогою 3D-ручки – це новинка в розвитку дітей шкільного віку. 3D-ручка дозволяє перетворювати думки, слова і думки в реальні моделі, які можна чіпати, обговорювати і змінювати.




















Ручка стане відмінною іграшкою для дітей. Вона не тільки дозволить урізноманітнити дозвілля і по новому поглянути на сучасні розваги, а й сприятиме розширенню дитячого кругозору, розвитку просторового мислення і моторики рук. Час не стоїть на місці, а разом з ним змінюються і знаряддя образотворчого мистецтва. Ще недавно діти малювали ручками, олівцями та фломастерами.

















 Сьогодні для цього є 3D ручка, завдяки якій можна створювати об'ємні фігури в режимі реального часу просто в повітрі!  Деякі роботи діти за бажанням забирають додому або залишають для виставки в бібліотеці. І їх роботами потім милуються відвідувачі нашої бібліотеки!  Кожне заняття гуртка доставляє дітям багато задоволення! 


Немає коментарів:

Дописати коментар