середу, 21 серпня 2019 р.

Незалежна і єдина - наша ненька - Україна!


Рідна моя Україно! Земле люба і єдина,
Тут Тарасові стежки, солов’їнії пісні.
Тут калина і верба, тут і радість і журба…






  Наша державна незалежність - це не тільки прапори, паради і символи. Це і ми всі: кожна доросла людина і кожна дитина, кожна родина, кожна сім'я. Ми робимо цю незалежність, тримаємо її на своїх плечах, плекаємо її у своїх серця і душах. У серці маленького дошкільняти Україна буде творитися могутньою, сильною і найкращою у світі, якщо цього будемо прагнути ми самі...   І саме тому, бібліотекар бібліотеки – філії№3 для дітей  в старшій групі «Ромашка» ЗДО №25   провела годину державності «Незалежна і єдина – наша ненька – Україна!»

   



Весело і дружно зустріла малеча  свято нашої рідної України: День Державного Прапора та День Незалежності.













Свято пройшло у піднесеному настрої та супроводжувалося позитивною атмосферою!
Малеча пригадала державні та народні символи, обряди та традиції нашої країни, відгадували загадки та розповідали  вірші про рідний край. За допомогою гри «Які ми – українці?» діти з’ясували, які риси характеру  притаманні українцям, а пазлова гра «склади прапор»  закріпила їх знання.















А найголовніше дійшли висновку, що, досягаючи власного успіху в житті, наші дітлахи, а потім і дорослі, створюють успіх цілої країни, всі є часточками великого народу і цим по-справжньому пишаємось.









  В кінці заходу кожна дитина отримала сердечко « Я люблю Україну». 

Немає коментарів:

Дописати коментар