понеділок, 13 травня 2019 р.

Казкова мандрівка по країнах Європи


   


Ми, українці, живемо в самому серці Європи і відчуваємо себе її часткою. В рамках днів Європи 13 травня бібліотекарем бібліотеки – філії №3 для дітей з учнями 3-Г  класу НВО «Олександрійської  гімназії ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ – І-ІІ ст. – школи мистецтв»  було проведено віртуальну гру-подорож «Казкова мандрівка  по  країнах Європи». Учні залюбки мандрували сторінками улюблених книг разом з героями книг і мультиків, а також складали пазли за казками письменників зарубіжних країн.




  А свої знання, присутні закріпили у вікторині «Казкова мандрівка по країнах Європи». Подорож  пройшла весело, цікаво та змістовно. Діти залюбки мандрували сторінками книг по Європі.



   Дітям цікаво було дізнатися про нові країни, відкрити для себе напрочуд широкий, розмаїтний, яскравий образ світу, який відображений в казках Братів Грімм, Джанні Родарі, Шарля Перро, Александра Мілна та ін. А на завершення подорожі діти малювали прапори країн Європи, демонструючи свою память та ерудицію.


                                            

  Мета заходу полягала в популяризації літератури країн Європи, а також залучення якомога більше дітей до книги, до читання шляхом інтерактивних ігрових форм роботи. 



Немає коментарів:

Дописати коментар