вівторок, 29 січня 2019 р.

Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів





        Найвища наука життя  –  мудрістьА найвища мудрість – бути добрим. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це завжди було в характері нашого українського народу. У наших традиціях споконвіку зберігалася звичка наділити прохаючого, прихилити подорожнього, надати допомогу немічному, порятувати хворого чи каліку, заступитися за беззахисного і скривдженого.

       
Але що потрібно зробити для того, щоб ці згадані добрі звички і традиції, оте всенародне милосердя, що здавна було властиве нашому народові, зберегти на віки? Напевне, треба менше говорити про добро, а просто проявляти милосердя до тих, хто бажає підтримки.


        Так, з метою формування  активної моральної життєвої  позицію та виховання в учнів таких моральних якостей як  почуття чуйності, доброти, милосердя, поваги до старших,  29 січня бібліотекарями бібліотеки – філії №3 для дітей було проведено годину милосердя  «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих, гарних слів» для учнів 2-х класів СЗНЗ №4. Під час заходу діти дізнались що  таке добро, як його відрізнити від зла і отримали солодкі подарунки.







Немає коментарів:

Дописати коментар