четвер, 20 грудня 2018 р.

Сипле снігом сніговиця

     Зима — найхолодніша пора року, але все одно дуже цікава та весела. Коли, як не зимою, можна покататися на санчатах, ковзанах, зліпити снігову бабу, погратися в сніжки. А ввечері, сидячи біля вікна, можна довго дивитися як падають білі пухнасті сніжинки. 
  Захоплює нас зима прислів’ями та приказками, загадками, зачаровує казками!




 20 грудня  у ДНЗ №25 відбулася гра – вікторина «Сипле снігом сніговиця», на яку завітали  бібліотекарі бібліотеки-філії №3 для дітей.   
     Діти з великим задоволенням і гарним настроєм, активно відповідали на запитання вікторини, яку для них провели  бібліотекарі. Деякі  запитання викликали у  дітей труднощі, але з умілою подачею допоміжних запитань,  діти знаходили правильну відповідь.
Відгадувати та загадувати загадки – одна з улюбленіших забав для дітей. Водночас загадки сприяють розвитку мислення і фантазії.
            

   Під час проведення гри-вікторини «Сипле снігом сніговиця», бібліотекар розповіла дітям, як природа підготувалася до зими. Діти пригадали зимові місяці та характерні ознаки кожного з них; перечитавши разом з бібліотекарем оповідання О.Копиленка «У лісі взимку», дітлахи  досить активно обговорювали те, як рослини та лісові мешканці пристосовуються до зими.

 Малята  розповідали вірші.  Їм було весело та цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар