четвер, 11 жовтня 2018 р.

Марафон казкових запитань "І сюди заглянь, будь – ласка, тебе запрошує казка",


     У кожної дитини є свої улюблені казки, герої та автори улюблених сюжетів, які змушують замислитись: що таке добро і зло, правда та неправда, вчать мріяти та фантазувати.
    Казка буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. Переконатися в цьому мали змогу  маленькі читайлики з ДНЗ №25 гр. «Веселка» під час проведення марафона казкових запитань "І сюди заглянь, будь – ласка, тебе запрошує казка", який запропонували малечі бібліотекарі бібліотеки – філії №3 для дітей.
     Вихованці дитячого садочка повністю занурились у прекрасний і чарівний світ казки. 

     Вони зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх своїм змістом, а коли настав час впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок. Хлопчаки і дівчатка з радістю згадала відомі українські народні казки «Колобок», «Івасик Телесик», «Рукавичка», «Ріпка» та ін. та казки народів світу «Дюймовочка», «Спляча красуня», «Попелюшка» та ін. 

   Послухати улюблену казку, відгадати загадки про казкових персонажів – ну, дуже цікаво. Але «оживити» казку – це і сміх, і веселість, і задоволення, словом, все те, що називається радістю творчості. 


Дітвора продемонструвала свої акторські здібності під час інсценізації української народної казки «Ріпка».


 І звичайно, фото на згадку!





Немає коментарів:

Дописати коментар