вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Віртуальна подорож "100 секретів про звірят для допитливих малят"


  Дуже часто маленькі чомучки задають нам дорослим безліч запитань, бо хочуть знати все - все про цей дивовижний світ. Дитячі запитання часто тішать нас, а іноді приголомшують і спантеличують. Кому з дорослих спаде на думку замислитися, чому слони великі, а миші маленькі? Чи чують мурахи? Скільки горобець зробить кроків за день? Які тварини сплять з відкритими очима? та інші.


    
   Тому працівники бібліотеки – філії №3 для дітей запропонували вихованцям ДНЗ №25 із групи «Горобинка» здійснити віртуальну подорож «100 секретів про звірят для допитливих малят».  


     Дітвора поринула у світ дивовижних тварин та дізналися про різних звірів - великих і маленьких -  від слона й жирафа до їжака і каракатиці; про тих, котрі вимерли дуже давно й тих, кого ми звикли вважати домашніми улюбленцями; про їхні звички і розміри, забарвлення та улюблену їжу.
     Малеча із задоволенням відгадувала загадки про тварин, а підказкою  їм стали  книги з книжкової виставки «Цікаве, дивне, незвичне».



     Дівчатка і хлопчики поділилися своїми враженнями про домашніх улюбленців, про те, які у них звички, що вони люблять смакувати і як вони за ними доглядають. Це було так мило і зворушливо чути теплі слова про своїх улюблених звірят.


Немає коментарів:

Дописати коментар