суботу, 19 травня 2018 р.

Віртуальна подрож "Фантастичні міста Європи"


    Україна це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, талановитими людьми.
   Любов до Вітчизни не примушує заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше ми любимо Вітчизну, тим більше намагаємося збагатити свою країну скарбами, здобутими не з її надр. Щоб рухатись у перед потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейські, у нас спільні ідеали.
    У ці травневі дні вся європейська спільнота відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху.

 Тож, 18 травня в бібліотеці філії 3 для дітей відбулась віртуальна подорож «Фантастичні міста Європи». Користувачі бібліотеки з захопленням сприйняли ідею здійснити віртуальну мандрівку по цікавим містам Європейських країн. Подорож замками, костьолами, палацами, що поєднали цілий спектр європейських стилів архітектури, споглядання мальовничих природних ландшафтів, дослідження незнаних сторінок історії - все це та багато іншого переглянули маленькі українці  вропейці.

Немає коментарів:

Дописати коментар